Vi har bytt namn till CapNordic AB

CapNordic är ett företag inom fastighetsservice. Vi erbjuder högkvalitativa fastighetstjänster sedan många år, med nöjda kunder i Stockholm, Uppsala och Enköping med omnejd. Du känner oss kanske under namnet OMSAP AB - vi har bytt namn till CapNordic AB. Under det nya företagsnamnet vill vi satsa ännu mer på fastighetsservice, med betoning på just service. Välkommen till CapNordic!

Samma personal och samma service, men nu ännu bättre

Under våren 2019 gjorde vi en del förändringar i företaget och i samband med detta bytte vi namn till Capnordic AB. Vi kommer att fortsätta som tidigare, med samma personal och tjänster, men satsar nu ännu mer på vår service.

Precis som tidigare är våra kunder i första hand företag, bostadsrättsföreningar och hyresgästföreningar. Vi har även privatpersoner bland våra kunder, bland annat villaägare. Tjänsten Hemstädning är speciellt framtagen för dig som är privatkund.

SNABB PROBLEMLÖSNING ÄR VÅRT SIGNUM

Vd för företaget är fortfarande Peter Edeholm. Huvudkontoret ligger i Örsundsbro. För Peter är personlig fastighetsservice, flexibilitet och snabb problemlösning framgångsfaktorer. Kvalitet och ansvarstagande är andra honnörsord. Medarbetarna är noga utvalda för att garantera bästa service.

Bland tjänsterna hittar du bland annat

Kontakta CapNordic

Du kan skriva till oss via formuläret nedan. För fler kontaktuppgifter, se sidan Kontakt.

Kontakta oss (Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!

Ring oss

Besök oss

CapNordic AB Lagundavägen 14 74961 Örsundsbro
810