Hemstädning
Uppsala, Stockholm, Enköping, Örsundsbro

Ring oss på 070-651 21 94 | Mejla oss på peter@capnordic.se | Felanmälan: 010 288 16 50

Beställ hemstädning i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro hos oss på CapNordic, så får du ett skinande rent hem. Vi utför all typ av klimatsmart städning hemma: vardagsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs ... Välkommen att kontakta oss om hemstädning med kvalitetsgaranti!

Få tid över till annat

Vi gillar hemstädning - för att vi ser ett tydligt resultat direkt, det blir rent och fint, kunden blir glad och det är vårt jobb. Vi kan däremot förstå om du  tycker att det finns roligare saker att göra på fritiden än att städa. Och just där kommer vi in i bilden. Vår personal är proffs på det här. De vet vad som krävs för att skapa rena och hälsosamma miljöer. De är dessutom noga utvalda till uppgiften att gå hem till kunder. Det är ett förtroendeuppdrag. Att städa ditt privata hem kräver stor servicekänsla och omsorg.

Kvalitet behöver inte vara dyrt

Du väljer själv nivå på städningen genom att välja vad som ska ingå. Kvalitetsgaranti ingår i alla tjänster. Extratjänster kan du beställa till vid behov, som ugnsrengöring eller strykning. För hemstädning kan du få skattereduktion för hushållsnära tjänster, alltså det vi kallar RUT-avdrag. Du betalar bara halva kostnaden direkt på fakturan. Bra, eller hur?

Beställ hemstädning

Mejla eller ring oss om hemstädning i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. Gör en lista på vad du önskar få hjälp med, så kollar vi vad det skulle kosta dig.

Kontakta oss (Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!

Ring oss

Besök oss

CapNordic AB Lagundavägen 14 74961 Örsundsbro
803
812