Fiberdragning & fibersvetsning
Uppsala, Stockholm, Enköping

Ring oss på 070-651 21 94 | Mejla oss på peter@capnordic.se | Felanmälan: 010 288 16 50

Vi utför fiberdragning och fibersvetsning i Uppsala, Stockholm och Enköping med omnejd. Vår utgångspunkt är att alla företag och boende har rätt till snabb internetuppkoppling i toppklass. Välkommen att kontakta oss om fiberdragning och fibersvetsning!

Därför rekommenderar vi fiber

Bredband via fiber ger dig bäst prestanda i dag och i framtiden. Det är driftsäkert även vid åska och kan ge dig nästan obegränsad tillgång till internet. Med tanke på att utbudet via nätet kräver allt mer kapacitet är fiberdragning viktigt. Skulle du inte själv vara intresserad av internettjänster är fiberdragning ändå en investering. Det höjer värdet på din villa eller annan fastighet inför en eventuell framtida försäljning. 

Snabbt internet till alla

Vi drar fiber till fastigheter, kontor och privata villor. CapNordic hjälper kommuner, företag och villaföreningar att bygga ut nätet och installera internet för arbete och fritid. Till våra tjänster tillhör även fibersvetsning. Självklart felsöker vi och åtgärdar ifall du skulle uppleva problem. 

Beställ fiberdragning & fibersvetsning

Mejla eller ring oss om fiberdragning och fibersvetsning i Uppsala, Stockholm och Enköping med omnejd! Hos oss får du kostnadsfri offert.

Kontakta oss (Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!

Ring oss

Besök oss

CapNordic AB Lagundavägen 14 74961 Örsundsbro
803
808