Elektriker
Uppsala, Stockholm, Enköping

Ring oss på 070-651 21 94 | Mejla oss på peter@capnordic.se | Felanmälan: 010 288 16 50

Hos oss kan du boka in elektriker i Uppsala, Stockholm och området kring Enköping. Vi har spetskompetens inom el, som ursprungligen var vår huvudgren. Välkommen att kontakta oss om el och elektriker direkt!

Felanmälan EL

Har lampan i trapphallen slocknat? Surrar och blinkar lysröret på kontoret? Vad det än är som krånglar - ring våra elektriker på 010 288 16 50 så får du hjälp.

Välj klimatsmarta lösningar

Genom att släcka lampan spar du förstås el och skonar miljön. Men ljus är viktigt för ditt välbefinnande och säkerhet. Därför gäller det att välja smart. Vi har specialistkunskap inom styr- och reglerelektronik och kan hjälpa dig att hitta lösningar som på sikt är bra både för miljön och för din plånbok. Att automatisera styrningen av hur lampor tänds och släcks är en bra lösning. Att byta till miljövänliga LED-lampor är en annan. Genom bra ljusplanering skapar vi en behaglig och säker miljö både inomhus och ute.

Boka elektriker

Mejla eller ring oss om el och elektriker i Uppsala, Stockholm och Enköping med omnejd. Be om kostnadsfri offert - välkommen med din beställning!

Kontakta oss (Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!

Ring oss

Besök oss

CapNordic AB Lagundavägen 14 74961 Örsundsbro
803
805