Fastighetsservice
Uppsala, Stockholm, Enköping

Ring oss på 070-651 21 94 | Mejla oss på peter@capnordic.se | Felanmälan: 010 288 16 50

Vi är specialiserade på fastighetsservice i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. Vi erbjuder allt från fastighetsdrift till fiberdragning och fibersvetsning. Varmt välkommen att kontakta oss om fastighetsservice. För fastigheter att trivas i!

Beställ fastighetsservice

Mejla eller ring oss om fastighetsservice i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. Hos oss får du kostnadsfri offert.

Kontakta oss (Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!

Fastighetsskötsel

Vi är specialiserade på fastighetskötsel i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. Vi erbjuder både tillsyn och underhåll. Vid felanmälan ringer du oss så kommer vi direkt. Kontakta oss om fastighetskötsel för fastigheter att trivas i redan idag!

Läs mer

Elektriker

Vi har elektriker i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. CapNordic har spetskompetens inom el och erbjuder eltjänster för bland annat företag, brf och hyresrätter. Kontakta oss om elektriker redan idag!

Läs mer

VVS

Hos oss beställer du tjänster inom VVS i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. Får du problem med värmen eller stopp i toaletten rycker vi ut. Kontakta oss om VVS redan idag!

Läs mer

Lokalvård

Hos oss beställer du lokalvård i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. Vi är proffs på både kontorsstädning och fastighetsstädning. Kontakta oss om lokalvård redan idag!

Läs mer

Hemstädning

Hos oss beställer du hemstädning i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. Vi är proffs på storstädning, flyttstädning, fönsterputs med mera. Kontakta oss om hemstädning redan idag!

Läs mer

Fiberdragning & fibersvetsning

Hos oss beställer du fiberdragning och fibersvetsning i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. Vi arbetar för snabbare internet. Kontakta oss om fiberdragning och fibersvetsning redan idag!

Läs mer

Lås & säkerhet

Hos oss beställer du tjänster inom lås och säkerhet i Uppsala, Stockholm, Enköping och Örsundsbro. Din säkerhet ligger oss varmt om hjärtat. Kontakta oss om lås och säkerhet redan idag!

Läs mer

Ring oss

Besök oss

CapNordic AB Lagundavägen 14 74961 Örsundsbro
803