Fastighetsskötsel
Uppsala, Stockholm, Enköping

Ring oss på 070-651 21 94 | Mejla oss på peter@capnordic.se | Felanmälan: 010 288 16 50

Vi erbjuder fastighetsskötsel i Uppsala, Stockholm och Enköping med omnejd. Vi är specialiserade på fastighetsdrift och underhåll, för trevliga och hållbara hus. Välkommen att kontakta oss om fastighetsskötsel redan i dag!

Felanmälan

Har något gått sönder? Är det något som inte funkar som det ska? Ring oss på 010 288 16 50. 

Fastighetsskötsel nu och på sikt

Vi sköter om din fastighet regelbundet i vardagen, för att allting ska vara snyggt, bra och fungera på topp.  Men fastighetsskötsel handlar om mer än att ta hand om slocknade glödlampor i trapphuset och att åtgärda fel. Tillsyn och underhåll är en investering i fastigheten på längre sikt. Vi håller koll och fixar. Så undviker du onödigt slitage och får möjlighet att förebygga problem längre fram. Tillsammans planerar vi underhåll både i vardagen och på lång sikt.

Nu satsar vi ännu mer på service

Vi är inga nybörjare på fastighetsskötsel, vi har bara bytt namn på företaget. Våra fastighetsskötare och fastighetstekniker är specialiserade på underhåll och service, som vi satsar på ännu mer än förr. Vi tycker det är roligt och hoppas och tror att du kommer att trivas med oss. Det ser vi som en förutsättning för att du som beställare ska bli riktigt nöjd med oss.

Beställ fastighetsskötsel

Mejla eller ring oss om fastighetsskötsel i Uppsala, Stockholm och Enköping med omnejd. Välkommen med dina frågor och önskemål - hos oss får du kostnadsfri offert.

Kontakta oss (Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!

Ring oss

Besök oss

CapNordic AB Lagundavägen 14 74961 Örsundsbro
803
804